ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ПРВ ДО ВРВ 2016

За успешна регистрација потребно е да се пополнат сите полиња од пријавата.

или
Цена: 300 денари

Секој регистриран учесник добива:
- стартен број
- официјална маица ПРВ ДО ВРВ 2016
- освежување за време на трката
- излетничка забава на целта по трката
- победниците добиваат медали и награди

Цени за учество на ПРВ ДО ВРВ 2016:
- 120 денари за извршени уплати до 24.01.2016 за првите 100 пријавени учесници
- 180 денари за извршени уплати од 25.01.2016 до 29.02.2016
- 240 денари за извршени уплати од 01.03.2016 до 30.04.2016
- 300 денари за извршени уплати од 01.05.2016 до 21.05.2016РЕЗУЛТАТИ ОД ДЕДОМРАЗОВСКА ТРКА СКОПЈЕ 2015

Жени
1. Марија Стојановска 5:48.6
2. Рената Соколовска 6:00.9
3. Марија Пеликон 6:22.1
Сите резултати

Мажи
1. Дарио Ивановски 4:41.9
2. Атанас Анчевски 4:54.6
3. Игор Јакимовски 5:13.8
Сите резултати

Резултати BEACH RUN 5К OHRID 2015

Жени
1. Екатерина Кукоска 24:26
2. Јована Целеска 24:51
3. Елена Петреска 24:55
Сите резултати

Мажи
1. Никола Кутаноски 17:59
2. Игор Стојановски 19:17
3. Цветко Митревски 19:36
Сите резултати

Победници на Прв до врв 2015

Планинско трчање, жени
1. Росица Костова 42:29
2. Марија Стојановска 42:44
3. Сања Костуранова 44:18
Сите резултати

Планинско трчање, мажи
1. Steffen Uebel 32:06
2. Atanas Anchevski 33:26
3. Kokan Ajanovski 35:38
Сите резултати

Друмски велосипедизам, жени
1. Карин Пидел 1:03:15
2. Елена Зисовска 1:24:08
Сите резултати

Друмски велосипедизам, мажи
1. Стефан Петровски 37:15
2. Никола Ѓукиќ 37:16
3. Горан Кузмановски 38:02
Сите резултати

Планински велосипедизам, жени
1. Сања Николовска 1:10:46
2. Сања Милорадовиќ 1:14:16
3. Лидија Стојаноска Матјаноска 1:14:17
Сите резултати

Планински велосипедизам, мажи
1. Денис Колевски 41:21
2. Иван Бачовски 47:14
3. Ицко Димитриевски 50:45
Сите резултати

Инстаграм #ПрвДоВрв