Business Run 2020/21

Штафетна трка во трчање 4 х 2000 метри за компаниски тимови.

Пријави го твојот тим

Пријави се

ВЕЛО ПИКНИК НА ВОДНО

Што е Вело Пикник?

Ја одбележуваме Европската недела на мобилноста со попладневен вело-пикник на Водно. Возиме велосипеди индивидуално или во друштво, кој од каде сака и до каде сака, но се собираме сите заедно на Средно Водно на заеднички вело излет на кој обезбедивме освежување за секој регистриран учесник во настанот.

Кога и каде?

Во четврток, на 16 септември 2021, во 17:30 на Средно Водно.

Пријавување

Пријавувањето е бесплатно, само треба да ни испратиш меил на info@prvdovrv.mk дека доаѓаш.