Поединечни резултати за Virtual Challenges 6/20

Маринела Мирчевска

Ред. бр. Датум Активност Поминати км
1 01.07.2020 🌿🧘 31.9
2 02.07.2020 Afternoon Ride 29.9
3 04.07.2020 2 x Врв 🥳🙃🔥 49.4
4 05.07.2020 Марково крувче 32.9
5 07.07.2020 Со 🍌🍌🍌🍌банани 132
6 08.07.2020 Recovery 😅 36
7 10.07.2020 варено пилешко 😅 14.9
8 11.07.2020 Afternoon Ride 18.1
9 16.07.2020 Лабаво 🐢 75.9
10 17.07.2020 Водно 🐇⚡️ 29.2
11 23.07.2020 антидепресив 💊 36.3
12 24.07.2020 🍓☀️🌿🦋 63.4
13 26.07.2020 🚴‍♀️+🚣‍♀️+🍺 42.3
14 27.07.2020 💊 23
15 28.07.2020 дневна доза 💊🌿🙃 20.3
16 30.07.2020 💊🌄 23.4
Вк. 658.9