Резултати за Virtual Vodno

Жени

Место Стартен број Име Презиме Клуб Датум Резултат ПВ ПО ВКП
No entries.

Се уште не си пријавена?

Пријави се

Мажи

Место Стартен број Име Презиме Клуб Датум Резултат ПВ ПО ВКП
1 2901079 Martin Fotevski Tenkominci 24.04.2021 00:44:39 100 10 110
2 19986580 Кирил Марковски Madal Bal 07.03.2021 00:45:24 90 5 95
3 16127121 Симон Рафајловски ДСУ Св Наум Охридски 08.05.2021 00:46:00 80 5 85
4 2108783 Влатко Србиновски Tenkominci 03.04.2021 00:47:00 70 15 85
5 15612285 Tomi Gjorgjievski Tenkominci 06.05.2021 00:47:03 60 5 65
6 33437070 Мартин Ризовски 06.05.2021 00:50:14 50 5 55
7 31758641 Слободан Настевски 03.04.2021 00:51:54 40 5 45
8 15245715 Владимир Карамановски 14.03.2021 00:52:19 30 10 40
9 31906075 Zoran Pavlovski 29.04.2021 00:59:07 9 20 29
10 44608900 Кристијан Донев BATE 29.04.2021 01:06:03 9 20 29
11 37361267 Branko Trajkovski Energi 07.05.2021 00:52:28 20 5 25
12 39653676 Стефан Дуковски 09.04.2021 00:59:00 10 10 20
13 6039012 Никола Ѓоргоски 03.04.2021 01:00:10 9 10 19
14 13967017 Јане Божиновски 11.04.2021 01:02:53 9 10 19
15 40533148 Jovan Todorovski 03.04.2021 01:05:15 9 10 19
16 41891257 Kosta Koteski 08.05.2021 01:04:28 9 5 14

Се уште не си пријавен?

Пријави се

Последно ажурирање: 09.05.2021 13:48:56