Резултати за Virtual Vodno MTB

Жени

Место Стартен број Име Презиме Клуб Датум Резултат ПВ ПО ВКП
1 23531127 Ana Atanasova МТБ Исток 07.03.2021 01:19:38 100 5 105

Се уште не си пријавена?

Пријави се

Мажи

Место Стартен број Име Презиме Клуб Датум Резултат ПВ ПО ВКП
1 16528079 Игор Трпковски Oxygen 13.04.2021 00:48:44 100 10 110
2 3166867 Darko Blazeski Cross Cycling Kumanovo 08.03.2021 00:50:03 90 20 110
3 7577371 Марко Јованоски 04.05.2021 01:05:52 80 5 85
4 57709991 Stefan Stojanovski 07.05.2021 01:09:06 70 5 75
5 1310270 Zoran Kostovski Kalabalak Bike Team 24.02.2021 01:13:35 60 10 70
6 2138795 Александар Марковски 21.04.2021 01:37:56 50 5 55

Се уште не си пријавен?

Пријави се

Последно ажурирање: 07.05.2021 23:33:45