Adventures to remember

SPARKASSE LIFE PRVDOVRV 2024

Трки во најбрзо искачување до врвот на Водно во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам

Стартна листа

Скопје, 19.5.2024

Business Run 2023

Штафетна трка во трчање 4 х 2000 метри за компаниски тимови

Скопје, 23.9.2023

Sava MTB Bistra Adventure 2023

Планинска велосипедска тура на планината Бистра која минува низ селата Тресонче, Селце, Галичник и Лазарополе.

НП Маврово, 3.9.2023

Авантурите на Конче и Мантово 2023

Дводневен велосипедски настан на Езерото Мантово со планински тури низ Општината Конче

Мантово, 8-9.7.2022

Sava MTB Bistra Adventure 2022

Планинска велосипедска тура на планината Бистра која минува низ селата Тресонче, Селце, Галичник и Лазарополе.

НП Маврово, 18.9.2022

Business Run 2022

Штафетна трка во трчање 4 х 2000 метри за компаниски тимови

Скопје, 24.9.2022

Tour de Lake 2022

Илинденска велосипедска тура околу Охридското Езеро во должина од 100 километри

Охрид, 2.8.2022

ПРВДОВРВ Водно 2022

Трки во најбрзо искачување до врвот на Водно во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам

Стартна листа

Скопје, 15.5.2022

MTB Bistra Adventure 2021

Планинска велосипедска тура на планината Бистра која минува низ селата Тресонче, Селце, Галичник и Лазарополе.

НП Маврово, 26.9.2021

Вело пикник на Водно

Ја одбележуваме Европската недела на мобилноста со попладневен вело-пикник на Водно

Средно Водно, 16.9.2021

Tour de Lake 2021

Илинденска велосипедска тура околу Охридското Езеро во должина од 100 километри

Охрид, 2.8.2021

MTB Babin Srt

Планинска велосипедска тура до врвот Бабин Срт на планината Стогово

Годивје, 4.7.2021

Sava Virtual Velo

Виртуелен предизвик за сите вело-ентузијасти

18.5.2021 - 3.6.2021

Virtual Vodno 2021 Ново

Виртуелни трки во најбрзо искачување до врвот на Водно во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам

Водно, 11.2-12.5.2021

Прв до врв Водно 2021

Трки во најбрзо искачување до врвот на Водно во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам

Водно, 16.5.2021

Business Run 2020

Штафетна трка во трчање 4 х 2000 метри за компаниски тимови

Скопје, 29.5.2021

Есенска 5К 2020

Есенска трка во трчање на 5 км

Скопје, 31.10 - 29.11.2020

Вело Водно

Трка и отворање на велосипедска патека на Водно.

3.10.2020

Virtual Challenges 7/20

Виртуелни предизвици во најмногу поминати километри и искачена висинска разлика во трчање и велосипедизам за месец јули 2020.

1.7-31.7.2020

Virtual Challenges 6/20

Виртуелни предизвици во најмногу поминати километри и искачена висинска разлика во трчање и велосипедизам за месец јуни 2020.

1.6-30.6.2020

Virtual Spring Run 2020

Виртуелна пролетна лига во трчање со трки на 5К, 10К и полумаратон.

4.5-21.6.2020

Virtual Прв до врв Водно 2020

Виртуелни трки на Водно во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам

Водно, 1-31.5.2020

Прв до врв Водно 2020

Трки во најбрзо искачување до врвот на Водно во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам

Скопје, 27.9.2020 17.5.2020

Аматерски атлетски митинг Скопје

За сите кои го сакаат трчањето, ви го претставуваме Аматерскиот атлетски митинг Скопје, единствениот атлетски настан на кој ќе се почувствувате како професионалци.

Арена Филип Втори, 20.4.2019

Osogovo Adventure

Велосипедско-планинарски фестивал составен од тури за планинари и планински велосипедисти со старт и база на Пониква, на Осоговските Планини.

Пониква, 2.6.2019

Beach Run Skopje

Летна лига во трчање која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија, составена од три трки на 5км, една на 10км и еден полумаратон.

Скопје, 7.7.2019

Beach Run Dojran

Летна лига во трчање која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија, составена од три трки на 5км, една на 10км и еден полумаратон.

Дојран, 14.7.2019

Sharra Challenge

Ова е предизвикот на Шар Планина, за најбрзо искачување од Тетово до Попова Шапка, во категориите планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам.

Тетово, 20.7.2019

Beach Run Prespa

Летна лига во трчање која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија, составена од три трки на 5км, една на 10км и еден полумаратон.

Претор, 21.7.2019

Beach Run Mavrovo

Летна лига во трчање која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија, составена од три трки на 5км, една на 10км и еден полумаратон.

Маврово, 28.7.2019

Beach Run Ohrid

Летна лига во трчање која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија, составена од три трки на 5км, една на 10км и еден полумаратон.

Охрид, 3.8.2019

Tour de Lake(s)

Илинденски велосипедски тури околу Охридското и/или Преспанското Езеро во должина од 150 и 90 километри

Охрид, 2.8.2019

Bistra Adventure

Планински велосипедски тури на прекрасната Бистра со патеки кои минуваат низ селата Тресонче, Селце, Галичник, Царевец и Лазарополе.

НП Маврово, 1.9.2019

Slavej+Karaorman MTB

Планинска велосипедска тура на планините Славеј и Караорман со старт во селото Годивје, Дебрца.

Годивје, 15.9.2019

Дедомразовска трка

Новогодишна забавна трка во дедомразовски костуми низ улиците на центарот на Скопје.

Скопје, 22.12.2019